Oppsett Script Tripletex

Endret Mon, 3 Jun ved 11:23 AM

Hva vi trenger regnskapet :
Api Kode fra Regnskapsfører
* Søke i regnskapssystemet om "VectronSystem", operette en API kode!
* Mappe Varegrupper "Departement" mot "Regnskapskonto"
* Mappe Betalingsmidler "Media" mot "Regnskapskonto"
* Hartek sender Departement og Media til regnskapsfører for å sette inn kontoene
Eksempel

Kasseoppsettet:
* Bestille Tripletex Lisensen
* Nødvendige Script filer
* :AVD.40\Oppsett Vectron\Script\VPOS\Tripletex\Version 1.0\Kunde Script

* Import Skriptene til kasse med disse innstillinger:

* Legge til Api kode og mapping nummerende, og konfigurere skriptet: * Konfigureresending til Tripletex via Script link og Timer: 1. sette opp Script link= VPOS/Scripts/macro/Script links 2. Timer = VPOS/Input/Timed Function/Repeated

3 Sending manuelt via knapp: VPOS/Input/Function select/Manager Functions -legge den under Z Rapporter

Da ser det sånn ut under Registration/Manager

End...