Send rapporter via E-post fra VCOM7

Endret Wed, 5 Jun ved 9:10 PM

1. Logg inn på Vecton Commander

Bruk deres detaljer

2. Gå inn på Report => Print

*Vennlisgt trykk direkte på Print knappen og ikke Template

3. Velg en Template for eks. Z-Månedsrapport

* Her kan du velge malen som passer dine behov

4. Velg periode (Dato)

For å komme til dette vinduet trykk på Continue, sjekk kassene (vanligvis forhåndsvalgt) og deretter trykk continue, på dette viduet velge du dato fra og til etter deres ønske, rør ikke tiden.

5. Velg Printer (Send til Regnskapfører)

* Trykk på continue helt til du kommer til Printer setting velg (Send Til Regnskapfører) via Change knappen.

**VIKTIG** om du sender heleperioden summert, velg (no Partitioning) men om du sender heleperioden men hver dag for seg må du velge Split (Seperated by days).

For å sende trykk Execute

Sjekk med regnskapfører din om de har fått rapportene.