Velkommen til Hartek AS hjelpesenter!

Endret Wed, 16 Okt ved 11:10 PM

Vi er her for å gi deg rask og enkel tilgang til hjelp og støtte for våre produkter og tjenester. Enten du har spørsmål om telleverk, kassasystemer, eller våre spesialutviklede løsninger, er hjelpesenteret vårt designet for å gi deg de svarene du trenger.

Her finner du guider, ofte stilte spørsmål (FAQ), og teknisk support som kan hjelpe deg med å løse problemer eller få mest mulig ut av systemene våre. Vårt mål er å sikre at du får den hjelpen du trenger, raskt og effektivt.

Start med å søke etter svar i søkefeltet eller velg en kategori som passer for dine behov.

Savner du det du leiter etter? hjelp oss å bli bedre ved å sende oss forslag!

Vi er alltid til å treffes via telefon ved å ringe oss på: +4745015503